Search here...
TOP

Ik ben een ´Creative Virtual Assistant´ gericht op online content en communicatie. Ik help sympathieke ondernemers en (kleinschalige) bedrijven die ergens voor durven staan en een verhaal te vertellen hebben. Welk verhaal? Laat dat maar aan mij over!

Omdat jouw idee om de wereld te veranderen ook marketing nodig heeft

Ik begrijp dat marketing niet je grootste hobby is en misschien wel een ‘noodzakelijk kwaad’.

Maar ook jouw missie, dienst of idee om de wereld te veranderen heeft marketing nodig! Ik doe dat graag voor je.

Ik weet hoe het is om een éénpitter te zijn, idealen te hebben en om aan je droomleven te werken.

Het is makkelijk om te verdwalen in de ‘grote marketing zee’… Samen bekijken we wat goed voelt voor jouw onderneming en kiezen we welke wind we willen zeilen.

Ik werk graag met jou aan je missie. Samen staan we sterk! En brengen we jouw verhaal naar buiten op een manier die bij je past.

Volg jij je eigen pad? Ga jij jouw idealen achterna? Geloof jij in een betere wereld?

En is marketing niet helemaal ‘jouw ding’?

Geen probleem. Ik zorg ervoor dat je aan je marketing werkt én dichtbij jezelf blijft!

De wereld mag het weten! Het is tijd om te laten zien wat voor een mooie dingen jij doet.

Even concreet: wat kan ik voor je doen?

– Content creatie: nieuwsbrieven, website teksten, SEO proof blogs
– Social media beheer (Instagram, Pinterest, LinkedIn, Facebook Ads)
– Met jou sparren over het reilen en zeilen van je bedrijf

Ik volgde o.a. cursussen bij Berthine de Ruiter (Facebook Ads), De SEO-School en The Pinterest Academy.

Ik werk met Notion, Canva, WordPress, Elementor, Trello, Mailerlite, Mailchimp, Later, Buffer, ChatGTP en meer. 

Mijn werk is locatie onafhankelijk. In de praktijk betekent dat ik deels vanuit Nederland en deels vanaf Mallorca werk. Ik sta ingeschreven bij de KvK met nummer 78667046.

Leuke merken waar ik mee werk(te) zijn: VanVeer, FemmeWorks, TerroirWijn, Cloud9 Ibiza, The Islander Magazine, Mirarte, en 4 Seasons Retreats.

Kan ik iets voor jou betekenen? Stuur een bericht naar marlotcathalina[@]gmail.com

Wat anderen over mij zeggen:

Marlot, ik wil je graag bedanken voor de prettige samenwerking. Afgelopen jaar hebben wij samen gewerkt aan de online marketing van Naturals. En met resultaat! Zowel strategisch als uitvoerend heb je uitstekend invulling gegeven aan wat er op dat moment nodig was in het bedrijf. Hoewel ons contact enkel via beeldschermen verliep, heb ik je leren kennen als een betrokken en betrouwbare collega. Een aanwinst voor iedere opdrachtgever! Sebastiaan Klep – Naturals

 

Marlot has worked for me as a social media manager at Cloud9 Ibiza for more than a year. I can’t recommended her highly enough! When we started I felt lost about how to use our social media… But Marlot did set up new strategy and off she went, our followers did grow instantly. She makes creative content, has a broad knowledge about online marketing and is, also important, fun to work with. Cloud9 Ibiza hopes to keep on working together in the future. Vero – Cloud9Ibiza

I started working with Marlot one year ago as I was looking for someone who could come up with content, help me with my SEO and keep my social media alive. As she never worked in the staffing /recruitment domain I expected to give her a lot of information before she could start writing social media posts and blogs. But this was definitely not the case. When you talk to her and tell her about your business she gets it straight away and if not she will read about it. In a short period of time she was writing posts and blogs as if she was in the staffing industry for a long time. So yes I do recommend her as she’s creative, always willing to help and she delivers. I’m happy and will keep on working with her. Désiré Slisser – Femme Works

Marlot heeft ons fantastisch geholpen bij de marketing voor ons Flowerboxx project, een nieuw platform voor bloemisten.Ze heeft wekelijks creatieve posts geplaatst voor diverse marketing campagnes op instagram en facebook om de bekendheid van de Flowerboxx te vergroten. Ook heeft ze bloemisten begeleid bij het ontwikkelen van diverse webshops. Het vraagt geduld en doorzettingsvermogen om bloemisten op weg te helpen in de snel veranderende digitale wereld. Marlot is creatief, flexibel en zeer prettig om mee samen te werken.Het feit dat ze online vanuit Mallorca werkt staat het werk niet in de weg en is alleen maar jaloersmakend. Maarten van der Jagt – Flowerboxx

 

Marlot is our newest team member and she’s bringing so much value to VanVeer. Vera – VanVeer

 

Marlot, we hebben je teksten gelezen en we vonden die echt heel heel goed! De tone of voice vonden we super, eigenlijk willen we helemaal niets meer aan de eerste versie veranderen.  Dankjewel! Alicia – ’t Bloemeke

 

Social media hing altijd als een blok aan mijn been. Omdat ik mij hier geen zorgen meer over wilde maken heb ik Marlot ingeschakeld. Ik twijfelde, omdat ik bang was dat ik constant dingen uit zou moeten leggen over wat ik doe en alsnog alles zelf zou moeten doen. Uiteindelijk dacht ik ‘als het niets is, dan stop ik er gewoon weer mee’ en we gingen vrijblijvend van start. Inmiddels is het bijna een jaar verder, ben ik consistent zichtbaar online en zijn mijn volgers flink gestegen. De samenwerking ervaar ik als zeer positief: de communicatie is open en Marlot is flexibel. Ze begrijpt mijn visie en is in staat mijn verhaal over te dragen. Uiteindelijk koop je als kleine ondernemer ook een stuk creativiteit en kennis in. Het was voor mij een grote stap om met Marlot samen te gaan werken omdat ik nog nooit iets had uitbesteed, maar nu denk ik had ik het maar eerder gedaan. Tom – TerroirWijn