Search here...
TOP

Ik  verzorg online content en communicatie voor sympathieke bedrijven en ondernemers. Ik help (kleinschalige) bedrijven die ergens voor durven staan en een verhaal te vertellen hebben. Welk verhaal? Laat dat maar aan mij over!

Omdat jouw idee om de wereld te veranderen ook marketing nodig heeft

Ik begrijp dat marketing niet je grootste hobby is en misschien wel een ‘noodzakelijk kwaad’.

Maar ook jouw missie, dienst of idee om de wereld te veranderen heeft marketing nodig! Ik doe dat graag voor je.

Ik begrijp hoe het is om een éénpitter te zijn, idealen te hebben en om aan je droomleven te werken.

Het is makkelijk om te verdwalen in de ‘grote marketing zee’… Samen bekijken we wat goed voelt voor jouw onderneming en kiezen we welke wind we willen zeilen.

Ik werk graag met jou aan je missie. Samen staan we sterk! En brengen we jouw verhaal naar buiten op een manier die bij je past.

Volg jij je eigen pad? Ga jij jouw idealen achterna? Geloof jij in een betere wereld?

En is marketing niet helemaal ‘jouw ding’?

Geen probleem. Ik zorg ervoor dat je aan je marketing werkt én dichtbij jezelf blijft!

De wereld mag het weten! Het is tijd om te laten zien wat voor een mooie dingen jij doet.

Even concreet: wat kan ik voor je doen?

– Content creatie: nieuwsbrieven, website teksten, product omschrijvingen, SEO proof blogs
– Social media beheer (Facebook, Instagram, LinkedIn)
– Communicatiemiddelen ontwerpen
– Website updaten en beheren
– Met jou sparren over het reilen en zeilen van je bedrijf

Ik ben handig met WordPress, Woocommerce en Photoshop. Ik heb ervaring met Facebook Ads, een brede kennis van SEO en online marketing in het algemeen.

Mijn werk is locatie onafhankelijk. In de praktijk betekent dat ik deels vanuit Nederland en deels vanaf Mallorca werk. Ik sta ingeschreven bij de KvK met nummer 78667046.

Leuke merken met een missie waar ik mee werk(te) zijn: VanVeer, FemmeWorks, Cloud9 Ibiza, Flowerboxx, Naturals, Mirarte en 4 Seasons Retreats.

Kan ik iets voor jou betekenen? Stuur een bericht naar marlotcathalina[@]gmail.com.

Wat anderen over mij zeggen:

Marlot, ik wil je graag bedanken voor de prettige samenwerking. Afgelopen jaar hebben wij samen gewerkt aan de online marketing van Naturals. En met resultaat! Zowel strategisch als uitvoerend heb je uitstekend invulling gegeven aan wat er op dat moment nodig was in het bedrijf. Hoewel ons contact enkel via beeldschermen verliep, heb ik je leren kennen als een betrokken en betrouwbare collega. Een aanwinst voor iedere opdrachtgever!

Sebastiaan Klep – Marketing Manager Naturals

 

 

Marlot has worked for me as a social media manager at Cloud9 Ibiza for more than a year. I can’t recommended her highly enough! When we started I felt lost about how to use our social media… But Marlot did set up new strategy and off she went, our followers did grow instantly. She makes creative content, has a broad knowledge about online marketing and is, also important, fun to work with. Cloud9 Ibiza hopes to keep on working together in the future!

Vero Recalde – Founder Cloud9 Ibiza