Search here...
TOP

Hoi!

Leuk dat je mijn blog bezoekt.Lees hier over:

 • Mijn leven in Nederland én onder de Spaanse zon.

 • Hoe ik met mijn vriend een huisje op Mallorca omtover tot duurzaam eco paradise.

 • Mijn leukste tips voor een fantastische tijd op la isla bonita Mallorca

 • Adopteer een boom en save the world.

Kortom: alles waar ik blij van word.

Dit ben ik

 1. Online communicatie specialist, content creator, social media manager… you name it! Als freelancer schrijf ik creatieve content en verzorg ik de de online communicatie voor ondernemers met een missie.

 2. Onderneemster en avonturier. Ik werkte voor een reisbureau in Costa Rica, was vrijwilliger in een ecologisch centrum en woonde vijf jaar op een zeilboot. Onder de naam Once Upon a Boat organiseerde ik zeiltochten op Ibiza en Formentera en bouwde ik mijn eigen merk. Dankzij de online aanwezigheid van Once Upon a Boat hadden we jaar op jaar volgeboekte seizoenen.

 3. In 2020 gooide ik het roer om. Ik keerde terug naar het ‘vaste land’ en startte als freelancer. Momenteel help ik diverse (kleinschalige) bedrijven die ergens voor durven staan en een verhaal te vertellen hebben. Ik heb hier enorm veel plezier in.

 4. Ik vind mensen, culturen en de wereld waarin we leven uitermate interessant. Ik deed dan ook een studie Algemene Sociale Wetenschappen en een master Culturele Antropologie.

 5. Vier jaar geleden deed ik een yoga teacher training maar gaf nooit les. Wel sta ik momenteel iedere ochtend op mijn matje en dat is voor mij het allerbeste begin van de dag.

 6. Ik bouw momenteel aan een duurzaam huis op Mallorca. Ik doe dit samen met mijn partner (in crime) Hugo.

 7. Schrijven, yoga, persoonlijke ontwikkeling, fietsen, gitaar spelen, zingen, wandelen, lezen, zeilen, in de tuin werken. Vroeger dacht ik dat ik één passie moest kiezen. Tegenwoordig omarm ik mijn veelzijdige ik.

 8. Ik leef voor ervaringen en ik ben niet bang om buiten gebaande paden te treden.